Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek kuvvet ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Mono blok gövde kuruluşsı cenah sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Ankara Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı koparmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı merak ettikleri tüm mevzular Yangın Çıkış Kapısı için fen sahibi olabilirler.

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle yan yana partner özellikleri, dayanıklı ve pek kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çallıkışması önemlidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız kesim üzere) ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz kazançlı bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir yangın kapısı öteki özelliği kilit + kısım seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Dal dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page